Feng shui

/Feng shui
Feng shui 2018-11-23T11:50:43+00:00

Estudiar i comprendre l’ordre i els moviments naturals,
com es mou l’energia en l’espai-temps i com això ens afecta,
són alguns dels misteris que ens revela el Feng Shui i que ens orienten alhora de
crear espais saludables, acollidors, pràctics i harmònics.

Feng shui Barcelona i Mataró

La qualitat de l’espai que habitem és un reflex nostre i al mateix temps; condiciona i influencia la nostra qualitat de vida.

L’entorn, les formes que ens envolten, els colors, les imatges, la llum i els símbols tenen una afectació sobre el nostre inconscient. Entenem que tot és vibració i informació, inputs que ens arriben de l’afora influenciant-nos de manera més o menys subtil.

Al re-dissenyar i crear un nou espai, estem canviant a voluntat i amb intenció les influències que ens arriben d’aquest entorn per tal de que ens siguin favorables.

El feng shui treballa per millorar la qualitat de vida de les persones a través d’actuar en l’espai que habiten

Aparentment veiem que el Feng Shui intervé en l’espai, però la feina que fa va més enllà; és més profunda i transformadora. Treballar conscientment en la matèria, les formes i el nostre espai ens possibilita treballar també a altres nivells, en nosaltres i en el nostre benestar.

Feng shui Barcelona i Mataró

El Feng Shui ens dóna les eines per potenciar les configuracions i influències favorables que tenim a la llar i per suavitzar aquells que no ho són tant.

en la pràctica treballem amb la distribució; la ubicació i direcció dels elements que configuren un espai. La il·luminació, els colors i l’aplicació dels diversos materials i les textures també ens ajuden alhora de crear espais d’harmonia i equilibri.

Petits canvis poden
crear un nou espai

Per generar un canvi i transformar un espai no sempre és necessari realitzar grans reformes d’interiorisme, podem crear i percebre un nou espai a través de petits gests i moviments tals com reorientar o reubicar un llit, un sofà, un escriptori… i inclús tant sols, a traves de situar colors i petits objectes decoratius.

Sempre es pot millorar i optimitzar l’espai per petita i subtil que sigui l’actuació.

Feng shui Barcelona i Mataró
Feng shui Barcelona i Mataró

El Feng Shui a cavall
d’un art i una ciència

Entenem que el Feng Shui és una ciència ja que es basa en unes complexes fórmules que es desprenen de la observació mil·lenària de les lleis que regeixen la vida i l’univers.

D’altra banda percebem el Feng Shui com un art ja que es necessita de la capacitat, la subjectivitat i la sensibilitat humana per interpretar-lo i aplicar-ho alhora de trobar solucions creatives que s’adeqüin a cada cas.

El Feng Shui ens ajuda a dexifrar d’on bufen els vents i saber com orientar les veles, el timó i la direcció les portem nosaltres

QUÈ INCLOU L’ASSESSORAMENT FENG-SHUI
TALLERS de FENG-SHUI