Feng shui

/Feng shui
Feng shui 2019-03-26T18:05:00+00:00

Estudiar i comprendre l’ordre i els moviments naturals,
com es mou l’energia en l’espaitemps i com això ens afecta,
són alguns dels misteris que ens revela el Feng Shui i que ens orienten alhora de
crear espais saludables, acollidors, pràctics i harmònics.

Feng shui Barcelona i Mataró

La qualitat de l’espai que habitem és un reflex de nosaltres mateixos i, alhora, condiciona i influencia la nostra qualitat de vida.

L’entorn, les formes que ens envolten, els colors, les imatges i la llum tenen influència sobre el nostre inconscient. Entenem que tot és vibració i informació, inputs que ens arriben des d’afora i ens afecten de manera més o menys subtil.

Quan redissenyem i creem un nou espai, estem canviant, a voluntat i amb intenció, les influències que ens arriben del nostre entorn perquè ens siguin favorables.

El feng shui treballa per millorar la qualitat de vida de les persones actuant en l’espai que habiten.

Aparentment, el Feng Shui intervé només en l’espai, però la feina que fa va més enllà, és més profunda i transformadora. Treballar conscientment en el nostre espai ens possibilita treballar també a altres nivells, en nosaltres i en el nostre benestar.

Feng shui Barcelona i Mataró

El Feng Shui ens dona les eines per poder potenciar les configuracions i influències favorables que trobem a casa nostra i per suavitzar aquelles que no ho són tant.

A la pràctica treballem amb la distribució, la ubicació i direcció dels elements que configuren un espai. La il·luminació, els colors i l’aplicació del diversos materials i textures també ens ajuden a crear espais d’harmonia i equilibri.

Petits canvis poden
crear un nou espai

Per generar un canvi i transformar un espai, no sempre cal fer grans reformes d’interiorisme. Podem crear un nou espai, i percebre’l com a tal, introduint-hi només petites modificacions, petits gests i moviments, com reorientar un llit, un sofà,… O simplement incorporant-hi nous colors i col•locant-hi petits objectes decoratius.

Sempre es pot millorar i optimitzar l’espai per petita i subtil que sigui l’actuació.

Feng shui Barcelona i Mataró
Feng shui Barcelona i Mataró

El Feng Shui a cavall
d’un art i una ciència

Entenem que el Feng Shui és una ciència ja que es basa en unes complexes fórmules que es desprenen de la observació mil·lenària de les lleis que regeixen la vida i l’univers.

D’altra banda percebem el Feng Shui com un art ja que es necessita de la capacitat, la subjectivitat i la sensibilitat humana per interpretar-lo i aplicar-ho alhora de trobar solucions creatives que s’adeqüin a cada cas.

El Feng Shui ens ajuda a dexifrar d’on bufen els vents i saber com orientar les veles, el timó i la direcció les portem nosaltres

QUÈ INCLOU L’ASSESSORAMENT FENG-SHUI
TALLERS de FENG-SHUI