Projectes d’interiorisme

/Projectes d’interiorisme
Projectes d’interiorisme 2018-11-27T16:38:34+00:00

l’espai per ser viscut
l’interiorisme com una eina al servei de les persones
que habiten i viuen l’espai.

Interiorisme Mataró i Barcelona

Ordre

Optimitzar l’espai és una de les nostres prioritats i dels nostres temps, ja que actualment, tendim a tenir més objectes i necessitats que no pas històricament i a més, tendim a viure en entorns urbans on l’espai és un bé escàs i molt valuós.

L’ordre crea espai.

Al dissenyar un interior, tant una llar com un negoci, fem una mena de puzle amb les necessitats/possibilitats del client i les possibilitats/qualitats de l’espai, per tal d’optimitzar-lo i així donar respostes pràctiques i funcionals.

Amb els nostres projectes i dissenys cerquem crear ordre, i al mateix temps, que tingui la màxima qualitat espaial per a ser viscut..

Bellesa

Observant la natura em sorgeix una qüestió…el món, la natura, podria ser útil i eficient sense ser necessàriament bella… La bellesa és aparentment innecessària i en canvi; la bellesa és inherent. Això fa qüestionar fins a quin punt la bellesa i la harmonia formen part del nostre programa/adn… i així arribar a entendre que la bellesa ens és, també, una necessitat.

Tenint la natura tant com a model com a inspiració i, al mateix temps, recollint els gustos personals dels clients; la nostra voluntat és crear espais on respirar l’harmonia i l’equilibri que es desprèn i emergeix de l’ordre i la bellesa.

Interiorisme Mataró i Barcelona 2
Interiorisme Mataró i Barcelona

Harmonia

Els nostres projectes d’interiorisme estant basats en el previ anàlisi i estudi de Feng Shui. L’estudi ens orienta i dóna una guia alhora de crear els espais harmònics, saludables i adequats a cada projecte.

L’equilibri, essència del Feng Shui, l’ordre i la bellesa és el que cerquem plasmar i manifestar amb els nostres projectes. És l’eix vertebrador tant en els disseny dels espais com en la decoració, per tal d’aconseguir la percepció de benestar, aquella calidesa que diferencia una casa d’una llar.

Tria el teu projecte d’interiorisme

Idees i propostes

Idees i propostes per la reforma integral de la llar o local comercial .

Entrega de un dossier amb:

– Propostes de distribució, idees de materials, acabats, colors i mobiliari.

2 reunions:
– 1era visita a l’espai i recollida de dades requeriments, necessitats i idees del client.
– 2ª reunió: entrega del dossier i les propostes.

Projecte Bàsic
x

Idees i propostes per la reforma integral de la llar o local comercial sobre les que treballem junts per dissenyar el nou espai.

Entrega de dossiers amb:

– Distribució de l’espai, materials, proposta de mobiliari  i acabats.

– Plànols bàsics per industrials.  Plànols enderroc  i obra nova,  plànols distribució i plànols instal·lacions.

Projecte Complert

Idees i propostes per la reforma integral de la llar o local comercial sobre les que treballem junts per dissenyar el nou espai.

Entrega de dossiers amb:

– Distribució de l’espai, materials, proposta de mobiliari  i acabats.

– Plànols bàsics i executius per industrials. Plànols enderroc  i obra nova, plànols distribuició,  plànols instal·lacions,  plànols detall i plànols de mobiliari especial.

Seguiment de l’obra.

DEMANA’NS PRESSUPOST