Sobre mi

/Sobre mi
Sobre mi 2018-11-22T17:01:48+00:00

és curiós observar com les motivacions, interessos personals i el que fem; decisions i accions, van traçant un camí que parla de nosaltres i de qui som.

Arena Tarrés; nascuda a Barcelona, crescuda i resident a Mataró, prop la mar.

Dissenyadora d’interiors, assessora de Feng Shui, creativa, comunicadora i artista plàstica/conceptual. Formada també en la Maestria del Reiki, Hipnosi clínica, Alimentació Macrobiòtica, Geometria Sagrada, Ensenyança del Punt Can-Pal, i Màster en disseny, art i espai públic.

Vaig estudiar interiorisme per treballar l’espai des d’allò més petit i proper a les persones, una manera també de fer Art dels espais que habitem en la quotidianitat.

Conèixer i profunditzar en el Feng Shui em permet treballar i unir els meus interessos genuïns: la sensibilitat per l’espai, l’art i l’estètica amb l’interès que sempre he tingut en investigar/entendre els camps subtils o “invisibles”, aquelles lleis que semblen regir l’orde de les coses i la vida.

Conèixer a la Caty Marí i el Punt Can-Pal ha estat també un regal i un goig ja que em permet recórrer un camí d’auto·coneixement, d’aprenentatge sensitiu i la immensa possibilitat de investigar i treballar, de manera conscient, en la matèria i en aquests anomenats camps subtils, espirituals (o/i quàntics).

La meva feina, que sento i visc com a vocació, és oferir i posar al servei tant la meva experiència, com les eines i coneixements que he anat adquirint i em són útils per crear espais de pau, tant a nivell físic com a nivell intern.L’interiorisme i el Feng Shui són les eines per treballar en l’entorn que ens envolta i crear espais d’harmonia a nivell físic. El coneixement i la pràctica del Punt Can-Pal, d’altra banda, és la eina per treballar la Pau a nivell personal i a nivells i camps més subtils.

Amb la neta i clara intenció de que et pugui ser útil,
…i la voluntat última de co·crear,
entre tots/es, aquest món de pau

Arena Tarrés Bartoli