Acompanyament Punt Can-Pal

/Acompanyament Punt Can-Pal
Acompanyament Punt Can-Pal 2018-11-22T17:08:15+00:00

El punt Can-Pal és el punt d’unió entre matèria i esperit. L’arxiu de memòria, tant física com espiritual, que tenim totes i cada una de nosaltres. Al mateix temps, el punt Can-Pal, és un descodificador, un traductor d’aquesta memòria i informació que ens serveix per arribar a comprensions profundes i transformadores de manera sensitiva.

Quan parlem de memòria no només ni necessàriament ens referim al passat, podríem equiparar memòria a informació; la informació concreta de com fer les coses”.
Així com en la llavor hi ha continguda la memòria de “On ve i de Qui és” (prunera o pomer) més enllà; també té inscrita la memòria de futur del Com arribar a ser l’arbre que serà.

El punt Can-Pal ens serveix tant per descodificar informació personal com també per sentir i saber desxifrar la energia/informació que ens arriba de l’entorn, cosa que ens facilita poder donar respostes coherents.

És una “eina” per connectar amb el nostre Sentir real, per profunditzar i comprendre de manera sensitiva i per desbloquejar i solucionar problemes de manera pràctica.

Més que una tècnica, el punt Can-Pal ens revela una capacitat humana i natural que tenim totes però/i que “no recordàvem”. És un punt físic i energètic dins del nostre cos, i al mateix temps podríem dir que és un “lloc” on i des d’on estar; el que reconeixem com estat de Presència.

El Punt Can-Pal ens porta a estar i sentir que estem en el lloc correcte; el nostre.

Agraeixo immensament haver conegut a la Caty Marí i la seva ensenyança. M’és tant útil i valuós conèixer el Punt Can-Pal i el que he après al costat de na Caty, que avui sento tant un deure com un plaer compartir-ho.

Conscient de que el veritable coneixement no ve de fora ni es pot transmetre, ja que l’aprenentatge transformador és sempre fruit d’una feina i procés personal, i conscient de que una comprensió només ho és quan s’experimenta i es viu; la meva voluntat i tasca és compartir la ensenyança i el coneixement del Punt Can-Pal per tal d’acompanyar a que cada u recorri el seu propi camí d’aprenentatge i creixement.

Acompanyar a detectar les falses creences que sostenim de manera inconscients i que ens condicionen limitant-nos, origen dels bloquejos que ens impedeixen avançar i que inclús es manifesten com patrons de conducta i comportaments.

Al nostre entendre el camp espiritual i tot treball d’autoconeixement i de creixement personal s’ha de reflectir en la nostra “realitat” i ens ha de servir i ajudar a sentir-nos plens i en pau en el nostre dia a dia, donar respostes coherents, expressar els nostres talents i manifestar la nostra Voluntat real.

TALLERS PUNT CAN PAL
ACOMPANYAMENT PERSONAL EN SESSIONS INDIVIDUALS
SEMINARIS AMB LA CATY MARÍ